sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Le-a pus Dumnezeu mana-n cap....

"Scorpion, Doisprezece noiembrie - Ziua farmecului senzual

Senzualitatea si atractia magnetica sunt elementele centrale ce guverneaza viata celor nascuti pe 12 noiembrie. Senzualitatea este prezenta atat in aspectul lor fizic cat si in activitatile pe care le desfasoara. Magnetismul va fi demonstrat si in viata de familie, legaturile amoroase secrete sau in cariera si cercul social din care fac parte.

Fiind foarte talentati, nativii acestei zile trebuie sa fie extrem de atenti sa nu indrepte spre o directie gresita aceste talente. Capacitatea lor de a face „miracole” in viata de zi cu zi va castiga admiratia celorlalti. In unele dintre cazuri, vor fi asemanati cu zeitati de catre admiratorii lor. Adulatia aceasta poate da nastere unor tendinte sociopate in caracterul celor nascuti in aceasta zi. Privind din alta perspectiva, indivizii mai evoluati nascuti in aceasta zi isi vor utiliza puterile pentru a aduce frumusete si pentru a lumina vietile celorlalti. Cei mai multi dintre nativi au un devotament si o dedicatie deosebite pentru ceea ce fac. Aceste trasaturi le confera o anumita gratie. Nativi care vor avea cariere publice s-ar putea sa aiba parte de sprijnul fortelor politice pozitive."

Am citat din "www.zodii.ro/zodiac/12-Noiembrie*zi" si mi se pare ca aceste vorbe se potrivesc in mare masura celor nascuti astazi si pe care vreau sa vii prezint aici.

Incep cu Auguste Rodin cel care a "revoluționat limbajul sculpturii, făcându-l capabil să exprime adevărul uman, pornind de la experiența directă".Iata cum defineste el arta:"Arta este contemplare. Este placerea mintii care cauta in natura si descrie spiritul de care natura insasi este animata."
El chiar a vazut mana lui Dumnezeu si a sculptat-o:


"Eu nu inventez nimic,eu redescopar" spunea sculptorul."Aleg un bloc de marmura si-l cioplesc indepartand din el ce nu am nevoie."-acesta era modul lui de lucru.
Si a-propos de farmecul senzual,priviti aceasta sculptura:



Priviti aceasta fotografie si va veti convinge de farmecul senzual al nativilor acestei zile :



Ati recunoscut-o ,desigur,pe Prințesa Grace de Monaco .

Si-acum „Zeița de la Montreal”,mandria noastra ,a romanilor de pretutindeni. Sper sa va placa fotografia urmatoare,un colaj cu Nadia in mai multe ipostaze:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu