vineri, 12 octombrie 2012

"International Moment of Frustration Scream Day"

Daca ieri ati luptat impotriva durerii , dar ati facut-o in tacere pentru ca "Marile dureri sunt mute" ( dupa cum a afirmat  Luc de Clapiers, marquis de Vauvenargues ) astazi ,12 octombrie, aveti dreptul (ba chiar va este indicat sa o faceti) sa tipati de nervi,de frustrare ,de suparare pentru ca este Ziua Tipatului de Frustrare. Cei care au desemnat aceasta zi va recomanda sa iesiti (singuri sau in grupuri ) la ora 12 (trecute fix) in strada,intr-un loc public si sa va aratati frustrarea tipand timp de 30 de secunde.

Daca nu aveti nervi,motive de suparare si nu sunteti frustrati ,eu zic , puteti tipa si de bucurie de fericire,de placere.
Pana la ora 12  mai sunt cateva minute in care va propun sa ascultati  tipetele unei soprane de coloratura care ,poate va inspira si o imitati ca sa se auda ,totusi,niste tipete frumoase care pot fi ascultate chiar cu placere :


2 comentarii:

  1. Ce tare! Habar nu aveam despre asta! Chiar scriam un post despre frustrare si am "imprumutat" informatia de la tine. Am pus link inspre blogul tau.
    http://addicted-to-nature.blogspot.ro/2013/03/despre-frustrare_26.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur daca ti-a fost de folos ....:)

    RăspundețiȘtergere