vineri, 22 iunie 2012

Luna racilor

Incepand de astazi intram in zodia racului  care se intinde pe perioada 22 iunie - 22 iulie. Va plac racii ? Vii sau fierti ? Va ofer aici  in ambele variante :
Acestia sunt raci vii  care mai stiu si sa pozeze (asa se numeste fotografia) :
Raci care stiu sa pozeze
Iar acestia sunt fierti. Sunt rosii .....ca un rac fiert:





Priviti ce am gasit aici   :  Un rac cu oua..... Interesant.....Orice asemanare cu alti raci  care detin oua ....este absolut intamplatoare....

Crayfish with eggs
Wikipedia  zilei de azi  ne prezinta lista nativilor  acestei zile.Primii raci....Am sa aleg doar cativa dintre ei  si  cei care mai sunt in viata....Vorba lui Pastorel :"Mortii cu mortii si viii cu.... viile  ".
Acuma ,pentru ca este inca inainte de masa si digestia este mai buna,le voi ura "La  multi ani  !"(sincer !!!) celor doi politicieni de marca (PSD-USL) ai Romaniei  zilelor noastre  si anume:
 De ce o fi asa rosie ?!.....Ca Ministru al  Mediului  ar trebui sa fie mai ....verde....A....da....compusii cu plumb dau culoarea rosie....Ii recomand sa-si schimbe numele in .....Frunza Verde sau cel putin in ....Oxigen....In rest toate bune !
Rovana Plumb(n.22 iunie 1960)
Al doilea rac celebru este : Domnul Adrian Nastase (n.22 iunie 1950)


 Am gasit aceste doua fotografii : prima din tinerete  si a doua mai aproape de zilele noastre. In amandoua arata extraordinar  de bine si asta ar trebui sa-i amelioreze starea de spirit.
Un singur repros are cineva sa-i faca :


 Dar.....sa fie dumnealui sanatos   .....  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu