marți, 5 iunie 2012

Astazi se poarta verde

...pentru ca e Ziua Mediului  ....Eu  va scriu din Capitala Verde  a Romaniei ( nu stiam eu de ce imi place atat de mult verdele). Da,anul acesta Oradea este Capitala Verde.Ma straduiesc sa caut niste fotografii cat mai verzi (cea din antet e tocmai potrivita - mai verde nu se poate).Am gasit si o insigna verde :
 Iata si stirea din " Adevarul de seara"care dovedeste  ca Oradea e Capitala Verde a Romaniei :

"Numeroasele parcuri amenajate în ultimii ani, plantările de copaci, promenadele de pe malul Crișului, pistele pentru bicicliști care au fost sau urmează să fie realizate, dar şi proiectul de a construi o centrală pe gaz, prietenoasă cu mediul înconjurător, au făcut din Oradea Capitala Verde a României. Primarul Ilie Bolojan, a  primit aseară. trofeul care atestă că Oradea este capitala Verde a României."

Trofeul nu vi-l arat pentru ca Domnul Bolojan il tine in mana si abia se vede ( trofeul -Bolojan se vede bine).
Iata si adresa  daca vreti sa-l vedeti :http://www.adevarul.ro/locale/oradea/FOTO-Trofeul-Capitala-Romaniei-Oradea_0_712128809.html.

Dar cel mai potrivit ar fi sa va arat lebedele din Oradea care au pui  si care ne incanta cu prezenta lor.Asta denota ca s-a facut ceva in Oradea in privinta mediului din moment ce le place lebedelor la noi.
Dar mai avem inca de lucru.....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu