sâmbătă, 22 septembrie 2012

Echinoctiul de toamna....


...se intampla astazi la ora 17 si 49 de minute cand lumina zilei va fi egala cu intunericul noptii.Din acel moment lumina zilei incepe sa scada pana la solstitiul de iarna ,in 22 decembrie ,cand va fi noaptea cea mai lunga.
Aceasta se intampla in emisfera nordica unde ne aflam si noi.Daca nu doriti sa insotiti toamna spre iarna si sa intampinati iarna  aici  si vreti sa fie din nou primavara , va faceti geamantanul  si plecati in emisfera sudica unde incepe primavara  si veti insoti primavara spre vara  apoi veti petrece din nou o vara calduroasa ,iar in martie ,la echinoctiul de primavara,odata cu pasarile calatoare va puteti intoarce acasa  la primavara si la vara noastra. Astfel in viata dvs. va fi doar primavara si vara.
La aceasta adresa http://www.australialiveworkplay.com/tag/emisfera-sudica puteti vedea cam cat va costa sa vizitati Australia,poate cel mai reprezentativ loc din emisfera sudica. Iar in clipul urmator va  sunt prezentate 10 locuri de vizitat in Australia.In ce ma priveste eu raman aici pentru ca nu vreau in niciun  caz sa pierd astfel de imagini de toamna:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu