marți, 28 ianuarie 2014

Slab de înger....


Snowman With A Scared Face

....este prefectul  judeţului  Buzău, Gabriel Baltă,  ne-a lăsat să înţelegem vicepremierul Liviu Dragnea prezent la datorie în judeţele greu încercate de iarna  care surprinde autorităţile în oricare lună a anului şi-ar face apariţia.
Întrebat de jurnalişti care sunt localităţile, din judeţul său, care sunt în acest moment izolate din cauza căderilor masive de zăpadă, acesta a răspuns :"In momentul acesta sunt cinci localitati. Stim de Brădeanu, Valcele, si mai sunt trei. Nu le cunosc pe toate, nu stiu in amanunt"(http://www.hotnews.ro/stiri-esential-16497254-prefectul-judetului-buzau-sunt-cinci-localitati-izolate-nu-cunosc-toate-liviu-dragnea-este-posibil-avem-cod-rosu.htm )
Vicepremierul, însă, i-a sărit în apărare: "le stie, mi le-a spus mie in prefectura". Şi a mai adăugat  ceva de genul ( am auzit eu la jurnalul Tv) :"aţi sărit voi cu întrebările pe el şi s-a speriat". De aici am tras concluzia că e slab de înger.....Probabil şi-a amintit vicepremierul că l-a speriat şi el tare anul trecut prin aprilie când l-a certat public  (http://www.ziare.com/buzau/stiri-actualitate/prefectul-judetului-buzau-certat-public-de-vicepremierul-liviu-dragnea-3752946), 
Acum i s-a făcut milă de el lui Dragnea şi s-a gândit să-l apere de întrebările incomode ale jurnaliştilor . Doar e an electoral, nu-i aşa ?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu