luni, 6 ianuarie 2014

Greu de (sin)ucis II



Bombonel a realizat că este o persoană "greu de (sin)ucis" şi drept urmare a refuzat să mai joace rolul sinucigaşului şi a doua oară. Înţeleaptă hotărâre, trebuie să recunosc. Dar, cu toată înţelepciunea lui, nu poate realiza că a făcut nişte "găinării" ( mai mari şi mai mici), de la înălţimea funcţiei de  prim - ministru, prejudiciind statul român, pentru care trebuie să plătească. Justiţia şi-a făcut datoria şi nu s-a lăsat influenţată de declaraţiile celor de la putere, de încercările nenumărate  de a schimba legile în favoarea intereselor lor, făcându-i să fie mai presus de lege.
Politicienii (cei hoţi) se declară "sideraţi" şi "terifiaţi" de "îndrăzneala" ( inexistentă pe vremea când Bombonel era prim ministru) justiţiei de a da astfel de sentinţe, iar sora lui  declară ca de la "patriotism" i se trage. Ar putea fi amuzant dacă aceste declaraţii s-ar petrece într-o piesă de teatru.Din păcate  totul se petrece în realitate .....Şi, din păcate, acei  "sideraţi" şi "terifiaţi" au majoritatea în parlamentul României şi vor conduce încă vreo trei ani de-acu încolo .Şi toate astea ca urmare a votului "responsabil" al românilor.
Rămâne ca vei ce vor mai vota de acum înainte să reflecteze  mai serios, când vor pune ştampila pe buletinul de vot, dacă vor să ne conducă  "hoţii"  sau ...."vardiştii" ?
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu