sâmbătă, 22 iunie 2013

Dacă staţi prost cu nervii....

.....(şi cum dracu să nu stai prost cu nervii  pe căldurile astea cumplite)......vă recomand un psihiatru de renume mondial  şi anume  pe domnul  François Lelord (n.22 iunie 1953 în Paris),  psihiatru şi scriitor francez.
La mulţi ani !
 pe care puteţi să-l vizitaţi la clinica sa particulară din Paris (vă avertizez că, dacă vă veţi permite să ajungeţi în Paris, s-ar putea ca starea proastă de nervi să vă lase (chiar dacă şi acolo e cald) dovedindu-se că doar vizitarea "Oraşului luminii" face foarte bine la nervi şi veţi  economisi plata unei consultări psihiatrice) sau puteţi citi cărţile scrise de dumnealui singur sau impreună cu alţii,cărţi care vă vor da sfaturi în diverse probleme cu nervii.
Dacă  staţi prost cu nervii din cauza dragostei vă recomand cartea :"Hector et les secrets de l’amour". Citiţi-o  în franceză pentru că francezii sunt mai specialişti în dragoste decât noi.
Dacă nu prea vă înţelegeţi  cu cei din jur  citiţi :"S'aimer pour mieux vivre avec les autres".Citiţi-o în româneşte ca să înţelegeţi mai bine ce trebuie să faceţi : "Cum să te iubeşti pe tine pentru a te înţelege mai bine cu ceilalţi" şi iubiţi-vă propria persoană pentru că  iubirea de sine  "miroase bine".

Dacă  sunteţi o personalitate dificilă  recomandaţi  persoanelor din jurul dvs. cartea :"Cum să ne purtăm cu personalitățile dificile" ca să înveţe odată  pentru totdeauna cum trebuie să se poarte cu dvs.Puteţi să personalizaţi  sfaturile pentru a le veni în ajutor celor din jur în alegerea sfaturilor care vi se potrivesc cel mai bine.

Mai fac o recomandare şi gata : Stapânului acestui caine :
îi recomand cartea "La gestion du stress" pentru că ce alt motiv ar avea câinele să stea prost cu nervii decât  stresul ?

Vă  urez o ploaie de vară de vreo jumătate de oră care să va răcorească.....






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu