miercuri, 11 iulie 2012

O zi dulce-amaruie.....

Astazi e Ziua Mondiala a Populatiei ! A fost declarata de ONU la 11 iulie 1987 cand  ne-au numarat pe toti si au constatat ca eram 5 miliarde de oameni pe Pamant. Atunci s-au bucurat (cred) dar ,astazi :
"Secretarul General al ONU, Ban Ki-Moon, a venit cu un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Populaţiei. Oficialul anunţă că de la crearea Naţiunilor Unite în 1945, populaţia lumii s-a triplat şi este în continuă creştere. Cu cele peste 7 miliarde de locuitori ai planetei în prezent, populaţia planetei se confruntă cu mari probleme. Astfel, Ki-Moon vine cu un îndemn către statele membre.
Ban Ki Moon aminteşte în mesajul său de criza alimentară, energetică şi financiară ce au cauzat suferinţe, fiind un semnal de alarmă pentru acordarea unei atenţii mai mari creării elementelor de bază ale dezvoltării durabile."(sursa: http://www.publika.md/secretarul-general-al-onu-bate-alarma-de-ziua-mondiala-a-populatiei_935911.html )
Cu alte cuvinte suntem prea multi ( dar cati prosti ?-statistica asta n-au facut-o?- ar fi interesant de aflat...)
De-aceea  am titrat "O zi....-amaruie".
Si acum,ca s-o indulcim , voi oferi ciocolata pentru toata lumea sa o consumati ....in loc de......
Francezii  ( cei care nu se sfiesc sa spuna "Cele doua cuvinte") au declarat ziua de 11 iulie drept Ziua Mondiala a Ciocolatei.
Si-acum ciocolata pentru toata lumea :


 






Gata ! Ajunge ca ....ingrasa !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu