duminică, 26 iunie 2011

Ganduri de duminica

E duminica.Zi de vara.Sunt singura la mare....la mare departare de mare.
Oricum,am auzit ca vremea nu e grozava,e vant,mai picura cate un pic,e rece pentru vreme de vara.
E mai bine aici acasa.... pe blogul meu.
Da,dar ce sa scriu? Spunea cineva (pe un site):"Daca n-ai nimic de spus fa-ti blog".
Imi facui!

De obicei ma inspir din calendarul zilei prezentat de Wikipedia.
Folosesc mai putine vorbe si mai multe imagini si clipuri.
Imi plac la nebunie imaginile! De pilda si poza care insoteste titlul blogului(cred ca are o denumire in informatica fisierul respectiv ,dar nu sunt destul de documentata...sper ca v-ati dat seama despre ce e vorba?!...) o schimb aproape in fiecare zi.
Ieri ("Dacă vrei să înţelegi ziua de azi, trebuie s-o cercetezi pe cea de ieri."-citat din Pearl S. Buck)am pornit de la "Cafeaua de dimineata" a lui Doru Stanculescu (a fost ziua lui) si mie-mi place ce mi-a iesit.
Acum nu-mi vine sa ma despart de "obiectul gadget"(eee ?!....sic!) de sub poza care insoteste titlul blogului.Mi se pare atata de dulce incat am s-o postez aici chiar daca Wikipedia zilei de 26 iunie nu pomeneste nimic de cafea,cesti de cafea,etc.
Uite-asa :am s-o fac un pic mai micuta....si ia sa vedem cum i-ar sta in partea stanga....nu vrea... ma rog,ramane la mijloc....


Ok,dar sa incep ziua de azi...
La titlu am sa pun o poza cu marea in furtuna....asa...ca sa nu ma tenteze sa merg la mare.Am gasit o poza care se numeste "mare_super_agitata.jpg".Ia vedeti ce nori infricosatori de nici nu-ti vine sa intri'n mare.
Buuuun....mai departe....La "obiectul gadget" ce sa pun? Nu ,n-am sa-l pun pe Richard al III-lea ca si-a inchis nepotii in "Turul Londrei"(asa ne informeaza Wikipedia).Uf,ce urat!
Tot intr-o zi de 26 iunie a fost patentata bicicleta.Da,dar tot intr-o zi de 26 iunie a avut loc in Franta si primul eveniment Grand Prix la care au participat 32 de masini.Ei,de unde sa iau o masina de curse? N-am de unde,dar in schimb am o poza super pe bicicleta.Ia priviti....Sub titlul blogului...
Chiar daca-i din 2009 nu-i chiar asa veche.
Asa....La maxima zilei un gand al celebrei Pearl S.Buck,la clipul zilei cateva imagini dintr-o ecranizare a unui roman tot de Pearl S.Buck,dar ce melodie a zilei sa pun?...A da....am citit pe undeva ca blonda din formatia Pussycat,cea cu strungareata, s-ar fi nascut tot intr-o zi de 26 iunie.
Cam atat pentru azi.
Duminica placuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu